5 veckor och 5 bebisar

Tiden går så fort. Alldeles nyss låg våra små, små pluttar antingen i djup sömn eller tuttade på sina mammor. De ville absolut inte plockas upp från bolådan och visade sitt missnöje med hjärtskärande rop. Det är verkligen förvånade att sådana små kroppar kan låta så otroligt högt.

De har nu kommit på vad deras fötter egentligen är till för och det är full fart i kattrummet. Nu är det bara att njuta av deras små upptåg, bus och lekar. De söker vårt sällskap och börjar uppskatta att bli gosade med. De klättrar gärna upp på våra ben så de sylvassa små klorna har fått en första klippning.

Alla fem äter nu både blötmat och torrfoder. De förstod direkt att efter att man ätit ska man gå på lådan. Tänk att man kan känna sådan stolthet och glädje när de små älsklingarna gör ifrån sig i toalådan.

Till min stora glädje har allihopa har fått fina sockar och Sasa, Aiyana och Anoki har också tydliga kilar. Det ser ut som att Sani och AneMy också har kilar men än så länge är det lite svårt att se exakt hur de ser ut.

Är ni intresserade av någon av våra små hjärtegryn är ni varmt välkomna att höra av er här.

 

Sani är en härlig liten kille. Han är full av bus och gillar att brottas med sina syskon. Han har en underbar rund liten mage som man inte kan låta bli att pussa på och då spinner han så gott. Han är, med största sannolikhet, lilatabby (SBI c21)

 

Sasa är en kopia av sin mamma. Dels är hon bruntabby (SBI n21) men framför allt är hon precis lika busig, framåt, orädd och nyfiken på allt och alla. Hon är alltid först framme när man kommer in i kattrummet och vill komma upp och gosa. 

 

 

 

Aiyana är en supersöt liten tjej med skinn på näsan. Hon är minst av alla men det märks bara på vågen. Hon hoppar på sina syskon utan pardon och i nästa sekund tittar hon på oss med sin allra oskyldigaste blick. Hon är blåtabby (SBI a21)

 

 

Anoki är bruntabby (SBI n21) och en riktig gosepojke. Han spinner gärna och högt när man gosar med honom. Självklart är även han full av både spring i benen och bus i kroppen. Han var först med att äta torrfoder och han smaskar även glatt i sig av blötmaten.

 

 

AneMy är lilla prinsessan i gänget. Hon är bedårande söt och vet om det. Hon är den som liksom lite i förbigående nystar till ett syskon för att sedan fortsätta med sitt som att inget hänt. Självklart är hon med i gänget och busar för fullt hon också. Hon är troligtvis lilatabby (SBIc21)

 

 

 

 

Det här inlägget postades i Inlägg. Bokmärk permalänken.