Full fart på fina femlingar

Våra små älsklingar växer så det knakar. Alla fem mumsar glatt blötmat blandat med RC BabyCat. Däremot tycker några av dem att rent torrfoder fortfarande är aningens suspekt. 

Tallou och Nayla håller sina små under strikt uppsyn, speciellt nu när de utforskar stora världen utanför kattrummet. Det är förstås inte så lätt när 5 små troll piper iväg åt olika håll.

 

Sani är en riktig myskille. Han gillar att bli pussad på sin lilla runda bebismage och spinner högt – för att vara ganska liten. Självklart är han full av bus och nyfikenhet precis som en kattunge ska vara. Sani är lilatabbymaskad (SBI c21) och till salu.

 

 

Sasa är busungen i kullarna. Hon är en kopia av sin underbara mamma, både till sättet och till utseendet. Det är alltid hon som först vill komma upp och gosa samtidigt som hon har full fart i hela lilla bebiskroppen. Sasa är bruntabbymaskad (SBI n21) och hon är tingad. 

 

 

Aiyana är den lugnaste bebisen. Hon låter gärna sina syskon prova nya saker först så kan hon chilla under tiden. Att hon är minst av dem alla märks inte för när det är bus på gång deltar hon med liv och lust. Hon är en supersöt liten tjej som vet precis hur hon ska linda mig runt sin lilla tass. Aiyana är blåtabbymaskad (SBI a21) och hon är reserverad.

 

 

Anoki ligger hack i häl med Sasa när det gäller att hitta på bus. Dessutom är de två galet lika, än så länge, så jag måste ta en titt i de bakre regionerna för att se vem som är vem. Han är den gosigaste av bebisarna och somnar gärna i knät. Anoki är bruntabbymaskad (SBI n21) och han är reserverad.

 

 

AneMy är vår lilla prinsessa och det vet hon också. En vacker liten flicka som utan tvekan tar sin plats. Hon är självständig och kan hitta egna saker att leka med men tackar absolut inte nej till en brottningsmatch med sina syskon. AneMy är lilatabbymaskad (SBI c21) och hon är till salu.

 

Foton från Studiofoto

 

 

Det här inlägget postades i Inlägg. Bokmärk permalänken.