Vad ska bebisarna heta?

Idag blir bebisarna 4 veckor gamla. Nu börjar de små trollen bli mer aktiva och sociala. Några av dem har börjat smaka på lite blötmat men än så länge är det bästa att tutta på mammorna. De har flyttat in i kattrummet och börjar utforska den stora världen utanför bolådan. Leksaker börjar de så smått förstå poängen med och alla-ligger-i-en-hög-och-brottas är ett populärt nöje. Tallou och Nayla vill oerhört gärna ha sina små skyddslingar i garderoben men se det vill inte deras människa. De har inga problem med att få upp skjutdörrarna så planen är att vara lite uppfinningsrik och ligga steget före, vilket jag i princip alltid misslyckas med… Nu kan de i alla fall inte ta sig in i garderoben men snart hittar de säkert någon annan, enligt dem, fiffig plats för sina små – suck.

Jag tror att jag till slut kommit fram till bebisarnas färger. Det är alltid roligt när det blir lite olika färger på de små trollen, det ser om inte annat väldigt sött ut med olikfärgade öron när de ligger och tuttar på sin mamma. 

 

Vi har nu bestämt vad de små trollen ska få heta så låt mig presentera Tallous bebisar;

Yoki – betyder ”det regnade” och hon är brunmaskad. SBI n. Yoki är den viktmässigt minsta bebisen men det väger hon upp med att vara superbusig. Hon vill gärna komma upp och gosa i famnen. Yoki är till salu.

 

Yona – betyder ”björn” och hon är en bruntabbymaskad tjej SBI n21. Yona är en lite försiktig tjej – än så länge – men backar inte från att brottas med sina syskon. Hon älskar att bli pussad på magen. Yona är tingad.

 

Yas – betyder ”vinterprinsessa”, hon är lilatabbymaskad SBI c21. Hon lyckades rymma från den första lilla kattungehagen och visade glatt sina syskon hur hon gjorde. Hon är alltid först framme, oavsett vad som händer. Yas kommer att stanna hos oss.

 

Naylas bebisar ska heta;

Isi – vilket betyder ”hjort” och hon är chokladtabbymaskad SBI b21. Isi är prinsessan i gänget och det vet hon. Hon ser så oskyldig ut men det är en massa bus i den lilla kroppen. Isi är tingad.

 

Istas – betyder ”snö”. Han är den enda pojken i gänget och är bruntabbymaskad SBI n21. Han tappade lite i vikt och samtidigt blev hans päls väldigt tunn. Lilla älskade hjärtat ser – för tillfället – inte mycket ut för världen. En liten rosa, skrynklig kropp och öron som ser jättestora ut. Pälsen är nu på väg tillbaka och han är en fantastisk mysig liten filur som älskar att bli pussad på. Istas är tingad.

 

 

 

Det här inlägget postades i Inlägg. Bokmärk permalänken.