Yas är dräktig

Äntligen är det dags för lilla Yas att få bli mamma. Hon har varit på date hos snygga SE*Norlids Nelson. Han är en vacker blåmaskad hane med ett riktigt härligt temperament. Den 14 september fick de träffas och Yas fräste och spottade precis som hon lärt sig av sin mamma och mormor.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 20190810_204449-1024x1022.jpg

Knappt två dagar senare var de bästa kompisar och gosade, tvättade varandra och var jättesöta tillsammans. Det syntes inga tecken alls på att de hade parat sig så Nelsons matte var helt och totalt, 110 % övertygad om att de absolut inte hade fått till det. Jag hämtade hem henne den 16 september och vi bestämde att hon skulle få komma tillbaka så fort hon löpte om. Jag kopplade helt av chanserna att hon skulle vara parad men ganska precis 3 veckor senare påtalade Marina (S*Tjejringens) att jag i alla fall borde kolla Yas. Till min stora förvåning och enorma glädje var hon tydligt dräktig med rosa tuttar. Luriga små typer det där… Dag 65 är den 19 november så förhoppningsvis har vi små nya liv i huset i vecka 47.

Är ni intresserade av en eller kanske ett par av mina bebisar så är ni förstås hjärtligt välkomna att höra av er här eller under kontakt i övre raden.

Möjligt färgutfall; blå och lila samt tabby av samma färger.

Inavelsgrad på 6 generationer 0.00% och på 8 generationer 0,17%

Det här inlägget postades i Inlägg. Bokmärk permalänken.