Kull nr 5 Tallou 2015

Tallou har bara gått upp 800 g den här gången så jag trodde att hon bar på max två bebisar. Hon var beräknad till Långfredagen men det var inte dags förrän på Påskdagens tidiga morgon. Tallou tyckte först att garderoben var ett riktigt fiffigt ställe att få sina bebisar i men där höll jag ju inte riktigt med. Då placerade hon sig bestämt i en liten, trång och låg kattigloo – suck. Tack och lov gick locket att ta av och då var den inte intressant längre. Till slut gav hon upp och la sig i den, av mig tilltänkta bolådan.

Kl. 08.03 föddes en liten kille med en matchvikt på 95 gram. Strax efter, kl. 08.12 kom en flicka till världen som vägde 93 gram.  En liten, liten tjej på 70 gram föddes kl. 08.40. Hon är den minsta bebis jag har sett födas men hon var absolut sjövild redan som nyfödd. Efter en paus föddes sista bebisen kl. 10.29, en flicka som vägde 89 gram och som var minst lika livlig som sin lilla storasyster.

Nu ligger världens finaste Birmabebisar och myser i bolådan, tillsammans med sin alldeles underbara mamma.

Världens finaste bebisar

Hela gänget

Tallou njuter med sina bebisar


Mer information och bilder finns under “Tidigare inlägg” samt “Nyheter” på högra sidan.

Pappa till bebisarna är underbara Sunny, som egentligen heter Solar Eclipse Sunny Queen*ES,  en läcker spansk ung hane med underbart temperament, jämna och fina markeringar, bra proportioner och kropp. Jag tycker att han är så jättefin! Han är chokladtabbymaskad (SBI b21) och jag tror att han och Tallou kommer att få superfina små bebisar tillsammans. De framtida stamtavlorna blir spännande i och med hans ursprung och inavelsgraden blir väldigt låg.

TACK snälla Anette Högman för att du låter din vackra Sunny få träffa min lilla Tallou!

2014-07-26 23.34.32  hjärta rosa blinkar stjärnor Tallou slickar sig på lilla nosen

Foto: Anette Högman

 

Möjliga färgutfall; Brun, blå, lila och choklad samt tabby.

Inavlesprocent på 6 generationer; 0,00 % och på 8 generationer; 0,12 %

hjärtan flera röda