Kull nr 8 Nayla 2017

Nayla hade ökat lite drygt 1100 g och var ordentligt rund om sin lilla mage. Natten mot fredagen den 24 mars började hennes första förlossning. Det är alltid lite oroligt med en förstagångsföderska; hur ska hon reagera, kommer hon kunna föda fram sina små, kommer hon ta till sig sina bebisar – ja det finns orosmoment! Tack och lov visade Nayla sig ha full koll på händelseförloppet. Första bebisen föddes kl. 02.38 och en dryg timme senare hade hennes tre små underverk fötts. Nayla är otroligt stolt och väldigt mammig. Hon tar hand om sina små telingar helt perfekt och det syns att hon verkligen njuter av att vara mamma.

Det finns mer att läsa under Nyheter på högra sidan.

Hör gärna av er här om ni är intresserade av en bebis från oss.

 

 

 

Äntligen är det dags för Nayla att förhoppningsvis få en kull. Även hon har gått på date med S*Tallebo´s Nitis eller Gösta som han heter till vardags. Måndag 16 januari var det lillpluttans tur att få träffa snygga pojken – han som hon känt lukten av, ropat på och hört där på andra sidan dörren.

               Foto Suzanne Fors

 

Det tog inte lång tid förrän Nayla fått kläm på vad som skulle göras och nu när de väl har kommit igång så parade de sig helt ogenerat, vare sig jag var i rummet eller inte.

Om allt går som det ska kommer vi ha 2 kullar med små underbara bebisar omkring vecka 12. Varmt VÄLKOMNA att höra av er vid intresse!