Kull nr 4 Tallou 2012

Tallous älsklingar fyllde 5 veckor i lördags. Det märks ingen skillnad på hennes och Smulans småttingar och det är minst sagt livat här hemma nu. Det finns ju bara två lägen på såna här små bebisar så antingen springer 8 små troll omkring i full fart och snor runt fötterna på oss eller så ligger dom i en hög och sover. Flera av bebisarna har börjat äta riktig mat och även börjat gå på lådan. Tänk att man kan bli så stolt när en liten, vit, fluffig krabat lyckas kissa i en låda…

Kaya/Harmonie är en väldigt söt liten tjej. Hon kommer gärna och sätter sig bredvid mig och vill gosa och när jag klappar henne så tvättar hon mina fingrar. När hon busar gör hon det ordentligt, helst med sina bröder.

 

 

Kary/Stinky är en gosig kille som gillar blötmat. Han är en väldigt vacker pojke som ser så oskyldig ut men egentligen är han en liten spjuver som gärna biter sina syskon i fötterna när dom busar med varandra.

 

 

Kirby/Ceasar var först med att äta riktig mat och att gå på lådan. Han är en jättefin och väldig gosig liten kille. När jag pussar honom på nosen får jag en puss tillbaka och han älskar att bli pussad på sin lilla, mjuka rosa mage.

 

 

Kiona är en riktigt vacker liten tjej som äter välling med god aptit. Hon är en nyfiken, gosig och alldeles underbar ung dam. Hon må vara liten men det finns väldigt mycket bus i den lilla kroppen.

 

 

S*Super Classic´s Fabulous Frans har också fått träffa min lilla Tallou. Hon har varit odrägligt slampig och högljudd så det var minst sagt på tiden att hon fick gå på date.

När Smulan var nöjd och belåten med Frans fick han helt enkelt en ny tjej att gosa med. Tallou visade sig inte vara lika enkel att para sig med. Hon blev så alldeles väldigt glad och trampade runt som en liten tok – med Frans ovanpå som tappert försökte hänga med i svängarna. Det var duktigt att han lyckades med uppgiften trots att Tallou inte var det minsta samarbetsvillig.

Jag kan inte önska mig en bättre hane än Frans till mina tjejer – TACK Gina för att jag får låna honom!

   

 

Möjliga färgutfall; Blå, lila, brun och choklad samt tabby.

Inavelsprocent på 6 generationer; 0,00 % och på 8 generationer; 0,237 %