Kull nr 7 Tallou 2017

Uppenbarligen tar Tallous bebisar 67 dagar på sig att bli färdiga. Dag 65 var på lördagen den 18 mars men sin vana trogen så kom hennes små troll till världen måndagen den 20 mars. Hon hade ökat nästan exakt lika mycket i vikt den här dräktigheten som förra och den här gången var det en liten syster och bror som låg i magen. Tallou är en fantastisk mamma som har full koll på sina små. Att de är de sötaste små bebisarna som finns i hela allting behöver jag väl knappast påtala, eller hur…

Se mer under Nyheter på högra sidan.

Varmt välkomna att höra av er här om ni är intresserade av en bebis från oss.

 

 

 

Onsdagen den 11/1-17 hämtade jag S*Tallebo’s Nitis aka Gösta som ska få träffa Tallou och förhoppningsvis även Nayla. Gösta är en vacker, otroligt snäll och mysig blåtabbypojke med ett helt fantastiskt temperament.

Gösta (2) - kopia  hjärta stort 2 små guld ihåliga  Tallou slickar sig på lilla nosen                Foto Suzanne Fors

De första timmarna låg Tallou och åmade sig, purrade och lockade allt vad hon kunde på den fina pojken men så fort han kom nära så sopade hon till honom… Gösta fick därför vara kvar i kattrummet under natten medan Tallou, under högljudd protest, fick vänta utanför. Det hade önskad effekt. Bara någon sekund efter att jag öppnade dörren så kärleksparet kunde återförenas fick de till första parningen.

Gösta och Tallou 20170112

Stort TACK till Kristina, Pablo och sötaste lilla Adam för att Tallou och Nayla får träffa er fina Gösta.

Möjligt färgutfall; brun, choklad, blå och lila samt tabby.

Inavelsprocent på 6 generationer; 0,00 % och på 8 generationer; 0,20 %

 

Kattunge hänger i rep