Om mig

Jag som har stamnamnet SE*Noonoocoo´s heter Anneli Nenzén. Jag bor i en lägenhet i Näsbydal i Täby och jag har 3 alldeles underbara barn; Daniel är född 1988 och han bor i Vallentuna. Sebastian föddes 1990 och han bor tillsammans med sin flickvän Emelie i Åkersberga. 1991 föddes Oskar, han studerar till civilingenjör vid Luleå Tekniska Universitet. Sebastian och Emelie har 2 små döttrar så jag kan nu också stolt titulera mig farmor till världens vackraste storasyster Melina och lillasyster Livia.

De senaste 2 åren har jag bott tillsammans med min lilla mamma som är 93 år gammal. Hon har Parkinsons sjukdom, Parkinsondemens och dessutom både hör och ser hon väldigt dåligt. Efter en kraftig försämring av hennes sjukdomar i somras flyttade hon till ett demensboende i början av oktober. Det är precis vad hon behöver men det känns tungt, konstigt, ensamt och jättebra på samma gång.

Så nu är det bara jag och tjejerna. Vi har en inglasad balkong där katterna älskar att ligga och njuta från tidig vår till långt in på hösten. Jag ska fixa en “nätram” som ska sitta i ett av fönsterna så att de kan ligga och njuta av solen och känna vinden blåsa. Varje sommar åker vi till min sommarstuga i Omne, Nordingrå. Där har katterna en liten rastgård och går även på små utflykter i koppel. De njuter lika mycket som jag gör i vårt lilla paradis.

September 2019

Strutsmatare på Åland Vildmarkssafari på Åland, juli 2015

Jag tycker väldigt mycket om blommor och älskar att pyssla i trädgården. Att rensa ogräs är ren terapi för mig. Sedan 1987 har jag haft hus och tomt så nu saknar jag rabatter, uteplats och möjlighet att gå barfota i gräset. Jag har insett att jag behöver ha markkontakt så en lägenhet med uteplats eller ett litet hus/ radhus med en liten tomt finns med i framtidsplanerna.

Vacker stenpartiblomma Röd Dahlia