Om mig

Jag som har stamnamnet SE*Noonoocoo´s heter Anneli Nenzén. Jag har 3 alldeles underbara barn; Daniel är född 1988 och han bor i en lägenhet i Vallentuna. Sebastian föddes 1990 och han bor tillsammans med sin flickvän Emelie här i Täby. 1991 föddes Oskar, han studerar nu till civilingenjör vid Luleå Tekniska Universitet. Hur mina små bebisar hunnit bli så stora är en gåta…

Efter att jag i höstas bestämde mig för att separera från min dåvarande sambo har jag flyttat hem till min lilla mamma. Hon är 92 år gammal och klarar sig inte själv längre. Efter alla år som hon tagit hand om mig är det nu min tur att ta hand om henne och det känns fantastiskt att kunna göra det.

Det var inga som helst problem att flytta katterna och de kände sig hemma direkt. De har en inglasad balkong att gå ut på och till våren ska jag fixa en ”nätram” som ska sitta i ett av fönsterna så att de kan ligga och njuta av solen. Vi har också Sebastian och Emelies lilla Chihuahua Aslan som ”dagishund” här hos oss. Han är mest kompis med Yas, som ju vuxit upp med honom, men det fungerar jättebra med de andra små damerna också.

Juli 2018

Strutsmatare på Åland Vildmarkssafari på Åland, juli 2015

Aslan

Jag tycker väldigt mycket om blommor och älskar att pyssla i trädgården. Att rensa ogräs är ren terapi för mig. Jag har en dröm om att få bo i ett litet rött torp med rabatter, trädgårdsland och växthus. Kanske kan det bli verklighet en dag.

Vacker stenpartiblomma Röd Dahlia

   

Svart Iris