Kull nr 3 Smulan 2012

Nu är kattungarna drygt 5 veckor gamla och det är full fart! Dom började på ”dagis” i köket men det blev ganska snabbt uppenbart att det var för liten plats för 8 stycken små helvilda bebisar. Nu springer dom runt på nedervåningen som små ekorrar på speed och det är ett smärre under att ingen av oss tvåbenta har snubblat handlöst över en av deras små kroppar.

Misae (Misse) väger mest och påminner mycket om sin pappa både till utseende och temperament. En alldeles underbar och busig liten kille som oftast ligger rakt över alla sina syskon när dom sover.

 

 

Malila/Tiffany är en riktigt liten gosig, kelig och jättesöt prinsessa! Men man ska inte låta sig luras av hennes väna utseende, hon kan minsann busa järnet hon också. Hon ligger gärna i min tröja eller på min arm och sover.

   

 

Matheo är en väldigt vacker liten kille. Han har en mycket speciell blick och när han tittar mig i ögonen känns det som har ser rakt in i min själ. Han är otroligt gosig och lägger sig gärna tillrätta på min axel.

 

 

Minda/Alice är först med allt bus och syskonen följer glatt efter. Det är verkligen full fart i den lilla kroppen men hon uppskattar ändå att bli kelad med. Hon är en alldeles underbart söt liten tjej.

 

 

S*Super Classic´s Fabulous Frans kom hit på nyårsdagen och fick träffa Smulan först eftersom hon har gjort kattungar tidigare och har lite erfarenhet. Det tog bara 22 minuter innan första parningen var fullbordad – vilken duktig kille.

Frans är en alldeles underbart härlig, stor och 5 kg tung ung herre. Hans temperament och storlek påminner om hans pappa ( S*Super Classic´s Colin Cool) och han är minst lika vacker som sin mamma (S*Super Classic´s Full of Grace)  Han spinner mycket och gärna, han är dessutom en riktigt gentleman mot mina små tjejer. Det är roligt att för en gångs skull vara med under parningarna och kunna följa hela proceduren.

TACK snälla Gina för att din allra finaste Frans får bli pappa tillsammans med Smulan.

   

 

Möjliga färgutfall; Blå och lila samt tabby

Inavelsprocent på 6 generationer; 0,00 % och på 8 generationer; 0,286 %