Misae

SE*Noonoocoo´s Misae (uttalas Misse) föddes på sin mamma Smulans födelsedag, den 7 mars 2012. Hans namn betyder “vit, het sol”. Han har 1 bror (Matheo) och 2 systrar (Malila och Minda). Han har också 2 halvbröder (Kary och Kirby) och 2 halvsystrar (Kaya och Kiona) som Tallou födde den 10 mars 2012. Det var alltså 8 små Birmabebisar som växte upp tillsammans här hemma vilket var alldeles underbart och lätt kaotiskt på samma gång. Misae har hela tiden varit störst av alla småttingar och när han var 4 månader vägde han 3 kg. Han är nu 2 år gammal och har en matchvikt på 6,6 kg – en stor kille som tror att han fortfarande är en liten kattunge. Han har fått sin härliga storlek efter sin pappa, farfar och farfarsfar.

 

Misae flyttade tillsammans med Kirby/ Ceasar men det fungerade tyvärr inte, så han flyttade tillbaka till oss redan nästa dag. Han har förgyllt vår tillvaro fram till april 2015 när ett slagsmål genom nätet i rastgården ledde till att tjejerna blev tokiga och ville ha ihjäl honom. Tack och lov kunde han flytta till Alexandra, Rickard och Stinky aka Kary som är Misaes halvbror. Han kallas nu Puh eller MissePuh och stormtrivs i sin nya familj! Tack snälla Alex och Rickard för att ni vill vara hans människor.

 

 

Misae är en väldigt vacker, trygg, harmonisk och högt spinnande kille. Han är precis hur kelig som helst och när han vill gosa sätter han sig helt enkelt i knät och högljutt kräver full uppmärksamhet. Man kan lyfta honom och lägga honom hur som helst och han bara hänger med, nöjd med att få vara nära, lilla älsklingen! Han har fantastiskt fin lila färg, perfekta och jämna sockar på alla fötter och väl synliga kilar.

 

 

 

FAKTA

Kallas för; MissePuh, Puh och har kallats för Lilleman, Lillebus, Missekissekatt, Nisse

Född; 20120307

Färg; Lilamaskad SBIc

Far; S*Super Classic´s Fabulous Frans SBI a21

Mor; S*Tjejringens Muffin SBI a

Uppfödare; Jag själv

Kastrerad; 18/9-12. Misae var monorchid dvs. bara ena testikeln var på plats i pungen. 

Stamtavla