Kattungar

Plötsligt händer livet

Ibland tar livet en väg man inte alls tänkt eller planerat. Jag har haft fullt upp med att ta hand om min underbara lilla 94-åriga mamma som fått både Parkinsons sjukdom och demens. Tanken var att hon skulle bo kvar hemma tillsammans med mig men efter en plötslig och avsevärd försämring blev det till slut ohållbart. Tack och lov hittade jag till slut ett underbart boende där hon verkligen trivs men vägen dit har varit tuff, väldigt tuff. När mamma väl var på plats i nya lägenheten och alla sjuhundraelva praktiska detaljer var klara så tog jag tvärslut. Jag fick diagnosen “utmattningssyndrom” men nu är jag på väg tillbaka,sakta men säkert och en dag i taget.

Min uppfödning ligger lite i ett mitt-emellan-läge. Nayla visar tydligt att hon inte är nöjd som fertil så hon ska kastreras. Det betyder att det bara är lilla Maia som ska ha bebisar framöver. Hon ska självklart växa på sig först och förhoppningsvis klarar hon sedan alla tester och scanningar utan anmärkningar. Planen är att hon ska paras i början av 2022.

 

Maia

Maia

Maia

Maia

Jag har ingen “väntelista” och lovar inte heller bort några kattungar i förtid men självklart är ni alltid varmt välkomna att höra av er vid intresse. Ni hittar kontaktinformation Här samt under Kontakt i övre raden.

Det finns information om alla tidigare kullar under “Kattungar” i övre raden och även under “Arkiv” samt “Senaste inläggen” på högra sidan.