Stora lejon i små birmabebiskroppar

Yas små bebisar är helt underbara. De är blåtabbymaskade alla 3 så det är näst intill omöjligt att se skillnad på dem. Liseli har ett nättare utseende med ett mer hjärtformat ansikte men pojkarna är löjligt lika varandra. De har bra proportioner, väldigt fina huvuden med små, välplacerade öron. Riktigt bra ögonfärg. Fina profiler och bra hakor. Alla 3 har dessutom sockar och kilar så det blev verkligen en lyckad parning.

Det är numera full fart på de små. Precis som deras något vildare och aningen större afrikanska kusiner så ägnas dagarna åt att jaga, klättra, busa, brottas och bitas. Att ligga och lurpassa, studsa i sidled med uppburrad svans och se skräckinjagande ut är också viktigt att öva på om man ska bli farlig jägare. Allt detta förstås i högsta möjliga tempo. Sedan, som på en given signal, tar all energi slut och på ett ögonblick sover alla i en hög. De är sociala, modiga, nyfikna, orädda, gosiga, busiga och charmiga små älsklingar.

Lali betyder “vältalande”. Han är en vacker och mysig kille som är duktig på att spinna och tycker om att bli klappad på. Han ligger snällt på rygg så jag kan pussa på hans oemotståndligt mjuka mage. Lali ska bo tillsammans med Louise, Adam, Nova och Lea och bli lillebror till Isa (SE*Noonoocoo´s Isi) och huskatten Tindra.

 

Lalo betyder “liten pojke” och han är en charmig liten kille. Medan Lali och Liseli i princip alltid är tillsammans är Lalo en mer självständig individ som nöjd kan leka en stund alldeles på egen tass. Sedan kommer han gärna och ligger i knät och myser sig till sömns. Han ska förgylla livet för Annica Burman och hennes familj.

 

Liseli betyder “ljus” och hon är lillasyster på alla vis. Hon är söt som socker och busig som få. Hon är väldigt duktig på att hitta fiffiga ställen att sova på. Jag har ett otal gånger letat efter henne precis överallt och till slut tänkt att hon faktiskt helt enkelt upphört att existera. Liseli är en riktigt kelsjuk liten tjej som älskar att bli pussad på. Hennes alldeles egna familj är Elisabeth, Jonas, Albin och Nellie samt (SE*Noonoocoo´s) Sasa och huskatten Timon.

Foton från Studiofoto

Det här inlägget postades i Inlägg. Bokmärk permalänken.