Stora små busbebisar

Tiden har plötsligt gått så alldeles väldigt fort. Jag tyckte att bebisarna föddes alldeles nyss och nu är det snart dags för dem att flytta till sina egna människor. De små hjärtegrynen har fått helt fantastiska familjer och de kommer att få alldeles underbara liv tillsammans med dem.

Alla fem små troll är sociala, nyfikna, trygga, busiga, charmiga, keliga och helt underbara. De har ju fantastiska mammor och en underbar mormor som lär dem allt de behöver veta. Jag är så tacksam över att Nayla har visat sig vara en lika fantastisk mamma som Tallou och Smulan.

Även denna gång har mina underbara kattmammor även gett fina bebisar i enlighet med Birmans standard. Fyra av dem har markeringar som håller för utställning. Det är bara lilla AneMy som har för låga vita sockar fram och det är fortfarande svårt att se hur kilarna ser ut på henne.

 

Sani är en alldeles underbar liten pojke med en ganska lugn personlighet. Han är en cool kille som kollar läget och hetsar inte upp sig i onödan. Det är svårt att hitta en gosigare bebis och han vill gärna komma upp i famnen och bli pussad på. Självklart är han även full av en massa bebisbus och han kommer kunna fortsätta busa med sin syster Sasa som han ska bo granne med. Sani ska flytta till familjen Öberg i Vaxholm.

   

 

Sasa är kullarnas okrönta mästarinna i bus. Hon är orädd, kaxig och bryr sig inte det minsta om vår stora lilla Basset Fauve valp Zigge som vill leka på valpars lite klumpiga sätt. Blir han för jobbig fräser hon ”skräckinjagande” och sopar till honom på nosen. När hon blir trött vill hon gärna bli klappad på tills hon somnar. Sasa ska bo tillsammans med familjen Stadler i Vaxholm och bli granne med sin bror Sani.

 

 

Aiyana är vår tuffa lilla minsting. Storleken mindre än sina systrar men tvekar inte att nysta till sina syskon. Bedårande söt och med en oskyldig blick klarar hon sig ur alla knipor. Blötmat är godast om den handmatas och med sin bedjande blick får hon oft… alltid som hon vill. Hon spinner mycket och ofta, speciellt när man håller henne i famnen. Aiyana ska bo tillsammans med familjen Anttila/ Harrysson i Stockholm.

   

 

Anoki är en härlig liten kille. Var jag än går har jag en liten kompis efter mig som nyfiket undrar vad jag gör. När kattrummet städas följer han varje steg jag tar. Han jagar efter sopborsten och står alltid precis mitt i toalådan när jag ska göra rent den. Han är så charmig och faktiskt helt oemotståndlig. Högst upp i klösträdet är en favoritplats även om han helst vill få hjälp ner igen. Anoki ska flytta till familjen Lindsjö i Huddinge.

 

 

AneMy aka Amy är en supergosig men självständig tjej med stark integritet. Hon är väldigt vacker och det vet hon. Gör man något som inte passar unga damen kommer ett litet missnöjd ”iaow” och en blick som tydligt visar vad hon tycker. Vid läggdags kommer alla bebisar springande när vi kallar på dem – alla utom Amy som är upptagen med något mycket viktigare. Amy ska bo tillsammans med familjen Ahlstrand i Järfälla.

 

 

Stort TACK för att ni har valt att bli just mina små älsklingars alldeles egna människor.

 

 

 

Det här inlägget postades i Inlägg. Bokmärk permalänken.