Bebisar

Dag 65 var fredagen den 2 mars. Tallou har tidigare fått sina små på dag 67 så jag trodde att det skulle bli bebisar under helgen. Från och med lördag natt, mot dag 67 hade jag mobilen ställd på väckning varannan timme. Men den här gången fick vi vänta. Och vänta. Sedan väntade vi lite till och jag började bli orolig. Inte förrän på dag 70, natten till onsdag den 7 mars strax efter midnatt föddes bebis nr 1. Ytterligare 2 små hjärtegryn föddes strax efter. Jag tror att det är 3 små tjejer. 

Jag hade verkligen behövt få sova lite efter alla vaknätter men det blev inget av med det. Den 7 mars var nämligen dag 67 för Nayla och bara någon timme efter att Tallous bebisar sett dagens ljus var det dags för nästa förlossning. Nayla skötte sig utmärkt och inom kort hade hon fött en liten tjej och en liten kille. Jag behöver väl knappast tala om att dessa 5 små älsklingar är de allra finaste, sötaste och underbaraste små birmabebisarna som finns i hela världen.

Tallou och Nayla hade nog redan tidigare kommit överens om att de skulle ta hand om de små trollungarna tillsammans. Så fort Naylas bebisar var födda så lade de sig tillrätta med sina små i samma bolåda. 2 stolta mammor med 5 tuttande bebisar, lugn, harmoni och total lycka. 

Idag fyller de små 1 vecka och de har börjat öppna sina ögon. Det ser lite tokigt ut när det bara är små glipor men snart kan vi se deras vackra blå ögon.

Färgerna är för tidigt att för mig att säga men det är i alla fall flera olika färger i bebispaletten. Jag får återkomma med säkrare uppgifter när de små har vuxit till sig lite mer.

 

 

 

 

 

 

Det här inlägget postades i Inlägg. Bokmärk permalänken.